24 days acts of kindness: een vleugje zelfliefde voor elke dag

Let op!
’24 days Acts of Kindness’ is van start en aanmelden voor deze challenge kan niet meer. De volgende keer je kans niet missen? Meld je aan voor de ‘Keep me posted’-maillijst en blijf op de hoogte van nieuwe challenges.

Ziet jouw december er zo uit?

 • Een agenda vol afspraken, (familie)bijeenkomsten en de druk om dat allemaal zo goed mogelijk te doen.
 • Je gedwongen voelen om altijd de positieve, enthousiaste en energieke versie van jezelf aan de wereld te laten zien terwijl je er soms gewoon doorheen zit en jezelf het liefst op de bank onder een dekentje verstopt.
 • Van Sinterklaas tot Kerstmis tot Oud&Nieuw stap je in een wervelwind en hoop je dat je er doorheen komt zonder in te storten.
 • Of gewoon al op voorhand geloven dat je het je eindeloos veel energie gaat kosten om de schijn op te houden dat het goed gaat en in de overlevingsmodus stapt tot het 2024 is. Hoeveel dagen nog?

Wat als je december lichter en leuker zou kunnen maken?

 • Elke dag mag je iets kleins voor jezelf doen, zodat je niet vanuit je agenda of vanuit haast hoeft te leven.
 • Er zijn kleine momentjes van rust, onthaasten en héél eventjes niets moeten.
 • Je neemt het heft in handen en ervaart meer (zelf)liefde.
 • Je creëert elke dag een momentje om voor jezelf te kiezen, hoe kort het soms ook is.
 • Je krijgt de tools in handen om met meer rust en ruimte de decembermaand aan te kunnen.

Dit is ’24 days Acts of Kindness’

 • Elke ochtend ontvang je een mailtje met daarin een ‘act of kindness’: een daad van vriendelijkheid. En yes: die daad is altijd iets voor jezelf <3
 • Elke Act is binnen 2 minuten uit te voeren. Ze zijn er om je te helpen, dragen en een kleine glimlach op je gezicht te geven. Wil je er meer tijd aan besteden? Dat mag natuurlijk altijd.
 • Die 2 minuten per dag staan in het teken van zelfliefde zodat jij je vanaf 1 december tot Kerstmis kan opladen, goed kan voelen en in contact staan met jezelf.
 • Elke adventzondag (3, 10, 17 en 24 december) kun je nog iets uitgebreider stilstaan bij jezelf met behulp van een journalvraag.

Hoe werkt ’24 days Acts of Kindness’?

 • ’24 days Acts of Kindness’ is een digitale adventkalender: elke ochtend ontvang je een berichtje in jouw mailbox met daarin de act van die dag.
 • Van 1 tot en met 24 december ontvang je elke dag een mailtje. Dat zijn dus 24 momentjes om rust en ruimte te creëren voor jezelf!
 • De Acts zijn simpel en zitten bomvol zelfliefde. Van een momentje focussen op je ademhaling, stilstaan bij waar je dankbaar voor bent tot je favoriete sieraden om doen, ongeacht wat je die dag gaat doen.
 • Je ontvangt 2 bonussen:
  • Het e-book ‘En dan nu écht fijne feestdagen!’ met 10 tips om rust te creëren met Kerst en Oud & Nieuw ter waarde van 7,50 euro
  • Een Print-it-Yourself kalender om een jaar lang elke dag iets op te schrijven waar je die dag dankbaar voor bent. Deze verkoop ik gewoonlijk voor 4,50 euro en jij krijgt het cadeau.
 • Meedoen met ’24 days Acts of Kindness’ doe je voor 27 euro. Dit bedrag is inclusief de 5 euro die naar het goede doel gaat (zie hieronder). Je betaalt dus eigenlijk slechts 22 euro + extra karmapunten om de wereld een beetje mooier te maken.

En weet je: je verdient al deze liefde. Degene die het beste voor jou kan zorgen, ben jij zelf.

Kindness voor de wereld om ons heen

Ik geloof heel erg in het verspreiden van liefde en positieve energie. Ik geloof ook dat als je goed voor jezelf zorgt, je beter voor een ander kan zorgen en je het meest kan bijdragen aan de wereld om je heen.

Van de opbrengst van elke ’24 days Acts of Kindness’ die verkocht wordt, gaat er 5 euro naar een goed doel. Welk goed doel dat is, dat bepalen we samen. Daarover ontvang je halverwege de maand meer informatie.

Met ’24 days Acts of Kindness’ hoop ik zoveel mogelijk mensen te helpen met een stukje (meer) liefde voor zichzelf. Ik ga dan ook op zoek naar goede doelen die passen bij deze boodschap. Heb je suggesties of heb je zelf een goed doel dat in dit thema past? Stuur mij een mailtje: info@inspiratievanmarlies.nl.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het om elke Act te doen?

Een Act kost 2 minuten van je tijd. We houden van simpel. Het is al hectisch genoeg in december en daar moet geen extra druk bij komen kijken. Bij sommige acts kun je het zo lang maken als je zelf wil en er dus ook meer tijd aan besteden. Doe wat bij jou past.

Wat kan ik mij voorstellen bij een ‘Act’?

Er zijn 24 acts. Je kan hierbij denken aan: kort focussen op je ademhaling, stilstaan bij waar je dankbaar voor bent, je lievelingsliedje luisteren of op die specifieke dag je mooiste sieraden dragen. Elke act kan in 2 minuten gedaan worden. Dat is bewust: zo kun je namelijk ook op de volle en drukke dagen tóch eventjes tijd voor jezelf nemen.

Wanneer kan ik mail verwachten?

Twee dagen voor december begint ontvang je alvast een eerste mailtje. Dat is op 29 november. In deze mail lees je meer over ’24 days Acts of Kindness’. Op 1 december beginnen we echt. De mails worden zo rond 6 uur ’s ochtends verstuurd. Op die manier kun je zelf kiezen wanneer je de Act opent en gaat doen.

Kan ik ’24 days Acts of Kindness’ ook aan iemand cadeau doen?

Ja, dat kan zeker! Hartstikke lief dat je het aan iemand wil geven. In het bestelproces kun je bij het opmerkingenveld aangeven dat je het cadeau wil doen. Zet erbij hoe diegene heet, wat het e-mailadres en de adresgegevens van die persoon zijn. Dan zorg ik ervoor dat ’24 days Acts of Kindness’ bij diegene in de mailbox terecht komt.

Ik vind het lastig om hier tijd voor vrij te maken. Wat kan ik doen?

In de eerste mails krijg je nog een aantal extra tips om je te helpen met de Acts aan de slag te gaan. Kom je er desondanks toch niet helemaal uit? Stuur vooral een berichtje! Ik help je graag om ruimte te vinden voor jezelf. Jij bent het belangrijkste in jouw leven.

Ik ben het niet waard om dit voor mezelf te kopen.

Jij. Bent. Het. Waard. Lieve schat, je verdient liefde, je verdient aandacht, je verdient liefdevolle woorden en een glimlach. ’24 days Acts of Kindness’ aanschaffen betekent dat je (diep van binnen) weet dat je het waard bent. Alleen al de actie om deze 24 days te kopen, gaat jou helpen om meer ruimte te vinden voor jezelf. Je bent het waard. Echt waar.

Ik heb nog een andere vraag

Kom maar door! Stuur een mailtje naar info@inspiratievanmarlies.nl of stuur een DM naar @inspiratievanmarlies op Instagram. Ik sta je graag te woord.

Winkelwagen
Scroll naar boven