Complimentenmaand: 12 dagen

Wauw, weer 4 dagen van de uitdaging voltooid! En deze dagen ben ik zelf ook verrast met 2 complimenten in de brievenbus. En dat is echt superleuk om te krijgen dus ik ga lekker door. Hoe het tot nog toe gaat? Read on!

Nieuwe complimenten voor nieuwe mensen

Een vriendin zei het al: “Dat je 29 mensen kent om te complimenteren!” Ik weet niet eens of ik er zoveel ken. Ja, ik ken wel meer dan 29 mensen, maar tot nog toe gaat bij mij alles op gevoel. Pas in de ochtend weet ik naar wie ik die middag een kaartje stuur en met welk compliment. Twee dagen geleden wist ik het simpelweg niet. Naar wie moet ik een compliment sturen? Ik voelde er helemaal niks bij. Ik heb wel een paar mensen in mijn hoofd naar wie ik absoluut een compliment wil sturen deze maand, maar ook bij hun namen kwam er geen klik. Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt en gaat de uitdaging rustig z’n gangetje.

Dagelijks gang naar de brievenbus

Het makkelijkste onderdeel van de uitdaging is de brievenbus uitkiezen waar het compliment in gaat. Dat kan dicht bij huis al in 5 verschillende brievenbussen: ideaal dus voor een wandelingetje of onderweg naar een andere bestemming. Ook in de afgelopen week had ik weer een momentje van minder tijd, waardoor ik de post bij station Ede-Wageningen in de brievenbus deponeerde. Deze uitdaging komt overal!

Complimenten aan mijn adres

Ook viel er in mijn brievenbus post! Totaal onverwacht heb ik van een vriendin en een groepje vrienden een compliment via de post gekregen. Superlief. Het gevoel dat je ervan krijgt, is echt heel leuk om te hebben. Nog meer redenen om lekker door te gaan met de uitdaging en de 29 kaarten aan te tikken!

Valentijnspost

In een vorige blog vertelde ik al dat PostNL ook dit jaar de mogelijkheid geeft om post te versturen met een lippenstiftkus óf met de speciale postzegel. Deze postzegel kreeg je t/m 12 februari bij de aankoop van een valentijnskaart bij Primera of the Read Shop. Deze postzegel geef je 2 spuitjes van je favoriete geurtje, waardoor de zoenafdruk roze wordt. Heel cute! En een goede oplossing voor die rode envelop waar rode lippen niet op te zien zijn…
En als afsluiter: nog steeds snap ik erover via Snapchat. Daar weet je nu alles over via mijn blog over Instagram en Snapchat. Voeg je me toe? 
Scroll naar boven