Complimentenmaand: 25 dagen

Oeps. Op het einde van de uitdaging ging het bijna mis. Ik was goed op dreef en ging best voorbereid de werkweek in. Beetje nadenken over naar wie ik een kaart kon sturen, kaartjes regelen. Zo ook vandaag. Wilde ik ‘m vanochtend voor werktijd nog op de post doen, realiseerde ik mij opeens: er zat nog helemaal geen postzegel op de kaart!

Je snapt, dat is best een probleem. Aangezien ik op het werk gelijk een afspraak had, kon ik niet even een postzegelommetje maken. Daardoor zat ik een beetje krap in de planning. Ik moest op tijd weg van kantoor om nog gauw even postzegels te halen bij een supermarkt en dan de kaart op de post doen. De uitdaging kon natuurlijk niet zomaar falen op dag 25 van de 29. Echt niet.

Wandeling met een kans

Alsof ze het wist, zei een nieuwe collega dat we voor ons kennismakingsgesprek wel even een rondje konden lopen. Halverwege de wandeling zag ik mijn kans schoon: huppakee even langs de supermarkt vlakbij kantoor! Toevallig moest zij zelf al een tijdje een brief posten, maar kwam ze er steeds niet aan toe. Meant to be. Zodoende: haar brief kon op de post en ik had een velletje postzegels erbij, waarvan er eentje op de kaart van vandaag kon. Het velletje heb ik maar in mijn portemonnee gedaan zodat dit probleem deze maand niet weer kan voorkomen. Ja. Echt.

Deadline halen

Vervolgens ben ik na werktijd als een speer naar de brievenbus gegaan, want soms worden ze na 17.00 uur geleegd en soms na 18.00 uur. Maar ja, welke van de 2? Om 16.58 uur tikte ik de kaart erin. Helaas stond er wel op de brievenbus dat ie na 18.00 uur geleegd werd. Ach ja. Better safe than sorry.

Op naar de laatste 4 dagen

En yes! Nu was het toch weer gelukt. Met nog 4 dagen te gaan, hoop ik nu maar dat ik het haal. Anderzijds: ik heb het toch mooi 25 keer voor elkaar gekregen om naar telkens een ander persoon een uniek compliment te versturen. Mooie score! Ondertussen ben ik bezig met de voorbereidingen van de volgende uitdaging. Wat ik in maart precies ga doen, lees je morgenavond op deze blog!

Scroll naar boven