Complimentenmaand: de 8ste dag!

Mijn titel stelde mij voor een taaldilemma: moet ik 8e of 8ste doen? Je zegt toch ook ‘1e plek’ in plaats van ‘1ste plek’? Anyway! Alle taaldilemma’s (oplossing in de comments, graag) opzij, het is tijd voor een update!

Wie wordt de volgende ontvanger?

In mijn vorige blog kon je al lezen dat de uitdaging een grotere uitdaging is dan ik vooraf had bedacht. Het kost niet eens zoveel tijd, maar je moet toch elke dag even stil staan bij de keuze voor een kaartje, postzegel én natuurlijk de ontvanger. Vooral dat laatste verrast mij elke keer weer. Ik doe wat mijn gevoel in geeft en dat maakt het elke keer weer een verrassing wie de volgende ontvanger wordt.
Het komt ook wel eens voor dat ik met iemand in gesprek raak en denk: oeh! Deze persoon moet een compliment krijgen. Vervolgens ga ik dan (niet subtiel) vissen naar het adres van diegene. Wat ik tot nog toe ook steeds krijg dus daar ben ik wel blij mee.

Brievenbuspret

Je moet natuurlijk wel een beetje variëren met de plaatsen waar je de kaart op de bus doet. Inmiddels heb ik vandaag brievenbus nummer 4 gebruikt. Vanuit mijn huis heb ik er 3 in de buurt en afgelopen week had ik haast, waardoor het kaartje wel klaar was, maar ik met de kaart in de trein ben gedoken. Vervolgens verstuurde ik vanaf Leiden Centraal het kaartje. Als je er een beetje op let, zijn er eigenlijk nog best veel brievenbussen ondanks alle berichten over het verdwijnen van de bussen (wat ook waar is). Weet je nog dat ze vroeger rood waren?

Wil jij ook een compliment ontvangen?

Dat kan! Stuur mij jouw naam en adres naar marlies_nijenhuis [at] hotmail [punt] com en wellicht ligt er binnenkort een kaart bij jou in de bus. 

6 gedachten over “Complimentenmaand: de 8ste dag!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven