Complimentenmaand: het einde nadert

door Marlies

Beste mensen, wat leuk dat jullie hier weer zijn! Stiekem is het best leuk om pieken in je bezoekersaantallen te zien als er weer eens wat gaafs te vertellen is. En het is ook leuk om complimentjes te krijgen op hoe je een baan gevonden hebt. Subtiel bruggetje naar het onderwerp van deze maand: de Complimentenmaand.

Extra uitdaging

En ja: met nog maar 8 kaarten te versturen, krijgt mijn uitdaging een extra uitdaging. Zoals je in mijn vorige blog kon lezen, heb ik een baan gevonden. En aangezien ik direct van start mag, combineer ik de komende week nieuwe indrukken op een nieuwe werkplek met een routine die ik nog maar 21 dagen uitvoer.

Terugblikken op de post

Om nog even terug te komen op de afgelopen vijf dagen: er zat weer wat variatie in! In de laatste update kon je lezen dat ik het toch wel een beetje zwaar vond worden. En daar blijf ik bij, maar wel met de gedachte dat het einde in zicht is én dat ik na wat gesprekken met mensen om mij heen inspiratie heb gevonden om te bedenken welke mensen ik (waarschijnlijk) nog ga verrassen met een compliment.

Die gang naar de brievenbus mag ik nog 8 keer maken en dat gaan nog hele leuke kaarten met unieke ontvangers worden. Wil je elke dag op de hoogte blijven van de keuze van de ontvanger en mijn wandeling naar de brievenbus (en andere rare foto’s en video’s)? Voeg mij toe op Snapchat: marliesn28.

Lees ook

Copyright © 2022 – Alle rechten voorbehouden.

Inspiratie van Marlies gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait en om het gebruik van de website te analyseren. Door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie. Lees meer in het cookiebeleid. Accepteren Lees meer