De Uitdaging: Wat een reacties!

Wauw! Wat een boel reacties op mijn blogpost van gisteren. Opeens werd ik bedolven onder de likes, shares, klopjes op de schouder, tips, uitnodigingen en bemoedigende woorden.

Uiteraard ga ik op iedereen die me een bericht heeft gestuurd reageren. Ik word er wel heel verlegen en bescheiden van. Wie ben ik om zulke reacties te krijgen en fijne woorden te horen? Wie ben ik om bewonderd te worden? Zo voel ik mij wel een beetje nu. En ook de medewerking van iedereen… Ik word er een beetje stil van.
Dankjulliewel!
Lief is ook dat meerdere mensen mij wezen op de best passende vacature die op het moment open staat. Het toeval wil dat ik gisteravond een sollicitatie naar deze organisatie gestuurd heb. Fingers crossed! 
 

Nog even doorwerken

Er is nog ander goed nieuws voor mijzelf! Mijn tijdelijke uitzendbaan wordt met 3 dagen verlengd. Volgende week mag ik dus weer verder met contentmigratie, cms, SEO en puntjes op de i zetten voor een nieuwe website. Het is heel fijn om waardering te krijgen voor mijn gedrag als pietje-precies, nieuwe ervaring op te doen én kennis te maken met nieuwe, fijne mensen.

Nieuwe inspiratie door de reacties

Gisteren en vandaag kreeg ik ook reacties van mensen die geïnspireerd raakten door mijn actie. Ik heb al ontzettend mooie berichten langs zien komen. Check bijvoorbeeld deze blog van Nadia over haar zoektocht naar ‘de ware’.
En natuurlijk blijft het in mijn eigen hoofd ook niet stil. Morgen heb ik een dag vrij om mijn to-do-lijst lekker aan te pakken. Hopelijk komt er volgende week een nieuwe (kleine) ontwikkeling in mijn jaar van uitdagingen. Sowieso had ik nooit gedacht dat ik in staat was elke dag te bloggen, maar het tegendeel blijkt waar. Ik durf het wel te zeggen: tot morgen!
Scroll naar boven