Het #nointernet maart uitdaging support pakket

Zoals je in mijn vorige update kan lezen, ga ik in maart offline. Na de bekendmaking kreeg ik gelijk al berichten van mensen die het echt heel gaaf en gewaagd vinden (vind ik ook) en mij een hart onder de riem staken (bedankt!). Gisteren werd ik al verrast met het liefste ooit: een “#nointernet maart uitdaging support pakket”!

Aangezien dit cadeau zo ontzettend lief en attent en gaaf en alles is, wijd ik er gewoon een hele blogpost aan. Hoe het hele verhaal gaat, weet ik niet. Maar ik ga je vertellen wat ik weet.

Mysterieuze berichten

Eén van mijn vriendinnen, Miranda, appte mij aan het begin van de week dat ze uit betrouwbare bron had vernomen dat ik binnenkort een mailtje kon verwachten. Dat roept al vragen op, maar gelukkig ben ik totaal niet nieuwsgierig aangelegd (euh…). Toevallig had ik een drukke eerste werkweek voor de boeg en zakte de nieuwsgierigheid even weg. Tot ik donderdag een mailtje kreeg, dat mijn pakket klaar lag bij een ophaalpunt bij mij in de buurt. Maar ja. Het ophaalpunt is elke dag tot 18.00 uur open en dat ging ik niet redden met mijn nieuwe werktijden.

Race tegen de klok

Op vrijdag lukte het mij echter om voor 18.00 uur terug te zijn in mijn stadje, zodat ik toch nog dat pakket op kon halen. Dat ik anders moest wachten tot zaterdagochtend 10 uur is helemaal niet belangrijk. En voilá! Het pakket is binnen. De enige aanwijzing die ik in de tussentijd ontving van Miranda, was dat het pakket een onhandig formaat had. Dus.

(gelukkig was het pakket licht)

Support pakket voor maart

En ja. Zoals je op de foto ziet, was het een redelijk groot pakketje. Eenmaal thuis kon ik mij nog een beetje inhouden en rukte ik niet gelijk de verpakking eraf. Dat duurde niet lang meer. Eenmaal open bleek de doos gevuld met vanalles en nog wat. Als eerste een brief die ik volgens de tekst op de envelop mocht openen bij ontvangst van het pakket. Miranda schreef een heleboel lieve dingen en legde uit hoe het pakket in elkaar zat. In de doos zaten allerlei ingepakte cadeautjes met een nummer erop (datum in maart waarop het open mag worden gemaakt) en er zat een bakje in met 31 enveloppen, waar elke dag in maart op geschreven stond. Wederom openmaken op de betreffende dag.

Altijd eerst de gebruiksaanwijzing lezen 🙂
Voor elke dag een envelop met onbekende inhoud
Op speciale dagen mag ik een cadeautje openen
DIT IS ZO GAAF!
Ik heb aanwijzingen dat Miranda niet de enige is die achter dit pakket zit (het voelt alsof ik de mol aan het zoeken ben, maar dan anders). Zodoende ben ik ontzettend benieuwd wat zich in maart allemaal gaat openbaren. Helaas is het nog geen 1 maart (zo krijg ik er wel zin in stiekem), maar het is echt superlief en leuk om te weten dat je (een) vriendin(nen?) hebt die je zo steun(t)(en).

Wat ik al wel weet

Natuurlijk heb ik mij ook voorbereid op deze maand. Daarom presenteer ik hieronder nog even het starterspakket ‘een maand zonder internet’. In de hoop dat het werkt. Ik bied: 4 nieuwe dvd’s, het spoorboekje van 2016, het boek ‘de Groene meisjes’ (waarvan je over een maand begrijpt waarom juist dit boek), een prachtige (vind ik) legpuzzel en natuurlijk een opschrijfboekje voor al die dingen die ik niet kan opzoeken, maar wel wil weten. Natuurlijk kan ik altijd de (offline/oldskool/gewone) winkels bezoeken voor nieuwe benodigdheden. Hoe het mij zal vergaan, ik heb geen idee. Maar iets zegt mij dat ik me niet zomaar hoef te gaan vervelen…

Scroll naar boven