Dagelijkse support van Marlies

Bereik je doelen met
jouw persoonlijke supporter

Jouw persoonlijke supporter

Herken je dit?

Je treuzelt met het lanceren van jouw website of het aanbieden van jouw product.

Je kunt jezelf er niet toe zetten om een gratis weggever op te zetten of aan de slag te gaan met social media.

Je weet wat je moet doen, maar je doet het niet.

Je hebt behoefte aan een stok achter de deur. Iemand die je aandacht erbij houdt en met je meedenkt als je vastloopt. Geen coach op inhoud, maar een coach op motivatie.

I got your back!

Als jouw persoonlijke supporter help ik jou om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Jij weet wat jou te doen staat, ik juich je toe tot over de finishlijn.

Marlies

Wat doe ik als jouw persoonlijke supporter?

Intakegesprek

We hebben een digitaal intakegesprek van 30 minuten. Jij vertelt wat je graag wil doen en samen maken we het concreet. Hoe kunnen we voor jou de drempel verlagen om aan de slag te gaan en wat heb je nodig om bezig te blijven? Je plannen worden concreet en behapbaar. 

Dagelijks support

Vervolgens is het aan jou om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ik check regelmatig bij je in om te horen hoe het gaat. Loop je ergens tegenaan? We sparren even, komen tot een oplossing en jij kan weer door. 

 

Ons contact loopt via WhatsApp. Toegankelijk en snel.  

Doelen bereikt!

Het is een oplossing op maat. We zoeken naar een manier van werken die ervoor zorgt dat jíj jouw doelen behaalt. En met mij als number-one-fan langs de kantlijn, gaat jou dat lukken! 

Waarom kiezen voor Inspiratie van Marlies?

Ben jij klaar voor een duwtje in de rug van iemand die je steunt, positief is, met je mee denkt en juicht bij de volgende stap die je zet voor jouw (startende) onderneming? Anderen hebben het ervaren en delen dat graag met jou.

Ik ben echt heel blij met de support van Marlies! Ik wilde graag een challenge opzetten, maar het kwam maar niet van de grond. Ik wilde het te goed, te groot maken en bleef maar twijfelen. Met behulp van Marlies heb ik een uitdagende, maar haalbare deadline gezet. Ze heeft me geholpen om de stappen daarnaartoe in kaart te brengen én tips gegeven om het logischer aan te pakken dan ik soms zelf van plan was. Op de ‘cruciale dagen’ kreeg ik een appje om me aan te moedigen (en me aan m’n eigen afspraak te houden 😃). Deze week nog de laatste loodjes, maar 1 augustus is de challenge een feit! Ik ga m’n volgende doel weer samen met Marlies behalen 😊
Evelien

Evelien

Marlies is een heel fijn toegankelijk persoon. Ik voel aan haar berichtjes dat ze graag meedenkt en haar energie geeft aan de ander. Ze stelt altijd mooie vragen om verder te denken. Ze heeft vaak een frisse kijk op dingen. Ik vind deze rol op haar lijf geschreven en gun mensen een plekje bij Marlies!
Moniek

Moniek

Wat kost jouw persoonlijke supporter?

Het intakegesprek van 30 minuten is gratis. Zo kunnen we aftasten of we een goede match zijn én direct aan de slag.

Ik geloof in jou, dus ik weet zeker dat hetgeen waar je zo tegenaan zit te hikken, binnen een maand bereikt kan worden. Persoonlijke support neem je per maand af. Per maand kost dat 29 euro (exclusief btw).

Let wel: deze prijs geldt voor de eerste 3 klanten. In deze fase wil ik vooral ervaring opdoen. Daarna gaat de prijs omhoog. Wacht niet te lang, 2 van de 3 plekjes zijn al vergeven!

Mag ik mijn enthousiasme en positiviteit inzetten voor jouw doelen? Plan snel een intakegesprek in.

Marlies met T-shirt 'nothing to worry about'

Copyright © 2022 – Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaringen te verbeteren. Klik op 'Lees meer' voor informatie over privacy en cookies. Accepteren Lees meer