Dagelijkse support van Marlies

Bereik je doelen met
jouw persoonlijke supporter

Jouw persoonlijke supporter

Herken je dit?

Je treuzelt met het lanceren van jouw website of het aanbieden van jouw product.

Je kunt jezelf er niet toe zetten om een gratis weggever op te zetten of aan de slag te gaan met social media.

Je weet wat je moet doen, maar je doet het niet.

Je hebt behoefte aan een stok achter de deur. Iemand die je aandacht erbij houdt en met je meedenkt als je vastloopt. Geen coach op inhoud, maar een coach op motivatie.

I got your back!

Als jouw persoonlijke supporter help ik jou om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Jij weet wat jou te doen staat, ik juich je toe tot over de finishlijn.

Wat doe ik als jouw persoonlijke supporter?

Intakegesprek

We hebben een digitaal intakegesprek van 30 minuten. Jij vertelt wat je graag wil doen en samen maken we het concreet. Hoe kunnen we voor jou de drempel verlagen om aan de slag te gaan en wat heb je nodig om bezig te blijven? Je plannen worden concreet en behapbaar. 

Dagelijks support

Vervolgens is het aan jou om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ik check regelmatig bij je in om te horen hoe het gaat. Loop je ergens tegenaan? We sparren even, komen tot een oplossing en jij kan weer door. 

 

Ons contact loopt via WhatsApp. Toegankelijk en snel.  

Doelen bereikt!

Het is een oplossing op maat. We zoeken naar een manier van werken die ervoor zorgt dat jíj jouw doelen behaalt. En met mij als number-one-fan langs de kantlijn, gaat jou dat lukken! 

Waarom kiezen voor Inspiratie van Marlies?

Ben jij klaar voor een duwtje in de rug van iemand die je steunt, positief is, met je mee denkt en juicht bij de volgende stap die je zet voor jouw (startende) onderneming? Anderen hebben het ervaren en delen dat graag met jou.

Wat kost jouw persoonlijke supporter?

Het intakegesprek van 30 minuten is gratis. Zo kunnen we aftasten of we een goede match zijn én direct aan de slag.

Ik geloof in jou, dus ik weet zeker dat hetgeen waar je zo tegenaan zit te hikken, binnen een maand bereikt kan worden. Persoonlijke support neem je voor een maand af. Een maand support kost 59 euro (exclusief btw).
Let op! Deze prijs bied ik 3 keer aan en daarna stijgt de prijs. Zorg dat je er snel bij bent, de eerste plek is al vergeven.

Mag ik mijn enthousiasme en positiviteit inzetten voor jouw doelen? Plan snel een intakegesprek in.

Ben je op zoek naar een oplossing op maat, stuur vooral een mailtje! Er is veel mogelijk. Mailen kan naar info@inspiratievanmarlies.nl.

Copyright © 2022 – Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaringen te verbeteren. Klik op 'Lees meer' voor informatie over privacy en cookies. Accepteren Lees meer