Over Inspiratie van Marlies

door Marlies

‘Inspiratie van Marlies’ is gestart in januari 2021 en een plek waar je van alles tegen gaat komen wat mij bezig houdt. Mijn naam is Marlies en ik heet je van harte welkom op mijn blog.

Bekenden zien mij als een enthousiasteling die telkens weer met iets anders bezig is. Dat klopt ook: het leven fascineert mij en ik loop het graag tegemoet. Niet elke dag even fanatiek, ook ik wil mij wel eens onder het dekbed verstoppen en wachten tot het een jaar later is.

De fun facts: ik woon en werk in Arnhem, maar ben geboren in Drenthe. Ik was tot juli 2021 de trotse baas (lees: slaaf) van een lieve kat en eet en leef veganistisch (gewoon omdat het kan). Eens liep ik stage in Zuid-Afrika en studeerde ik een semester in Zweden. In 2009 zat ik voor het eerst op Twitter, maar tegenwoordig vind ik actief zijn op Instagram meer dan voldoende. Meer over mij weten? Lees vooral verder en check geregeld deze website 🙂

Waar schrijf ik over?

De onderwerpen die je op deze website tegen komt, verschillen per periode. Op dit moment ben ik weer helemaal gek op hardlopen, maar over een half jaar kan ik zomaar beslissen dat ik aan kickboksen ga doen. Op niet-sportief gebied ga je altijd iets terugvinden over mijn kennis en kunde uitbreiden op intellectueel gebied. Als student rondde ik een hbo-opleiding Communicatie af, maar behaalde ik ook een Bachelor en Master of Science door de opleiding Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie succesvol af te ronden. In 2019 deed ik een thuisstudie Astrologie en wie weet of de wens om nog iets met Geschiedenis te doen ooit werkelijkheid wordt… Sowieso ben ik graag bezig om meer te leren over hoe ik het meeste uit mijzelf en mijn leven kan halen.

Waarom schrijf ik?

Genoeg mensen die het herkennen: vanaf het moment dat ik leerde schrijven in groep 3, wilde ik schrijfster worden. Als basisscholier kende ik de boeken van Carry Slee bijna uit mijn hoofd. 20 jaar na de eerste letters Harry Potter duik ik nog geregeld die wereld in. Wat woorden met je kunnen doen, is ontzettend magisch. Een blog is iets anders dan een boek, maar ik hoop met mijn schrijven jou ook iets te kunnen brengen wat teksten van anderen met mij doen. Of het nu een lach is of dat iets je aan het denken zet: ik schrijf voor ons allebei.

Disclaimer Inspiratie van Marlies

Een laatste serieus punt:
Alles op deze website (teksten, foto’s, video’s) zijn door mij (Marlies) gemaakt. Hier rust auteursrecht op. Zonder toestemming van mij mag je deze niet kopiëren.

Contact met Inspiratie van Marlies

Wil je contact opnemen met mij/Inspiratie van Marlies? Klik gauw door naar de Contactpagina.
Weten wat ik in het dagelijks leven uitspook, volg je het beste via mijn Instagrampagina.

Copyright © 2022 – Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaringen te verbeteren. Klik op 'Lees meer' voor informatie over privacy en cookies. Accepteren Lees meer