Over Inspiratie van Marlies

Wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Marlies Nijenhuis en met Inspiratie van Marlies hoop ik jou (je raadt het nooit…) te inspireren. Dat doe ik door challenges te organiseren. Offline gaan, de dag voor jezelf starten, meer lezen, wandelen of meer dankbaarheid in je leven brengen. I’m up for it!

12 challenges in 1 jaar

In 2016 deed ik elke maand een andere uitdaging en daar blogde ik over. Die uitdagingen waren telkens anders. Van elke dag een compliment via de post naar iemand sturen tot een maand veganistisch eten tot, jawel, een maand zonder internet leven. 

Ik neem je mee

Wat je hier aantreft, is ook voor mij een verrassing. Ik weet nu totaal niet hoe het leven er over 1, 2 of 6 maanden uitziet. Ik weet alleen dat het leven een avontuur is waarin ik mij altijd hoop te blijven ontwikkelen. Op die reis neem ik je graag mee.

Marlies op de bank

Iets over mij

Ik woon en werk op het eiland Fyn in Denemarken. Geboren en getogen in het Nederlandse Drenthe ben ik via omzwervingen in Denemarken beland. Eerder noemde ik Leeuwarden, Kaapstad (Zuid-Afrika), Sundsvall (Zweden), Amsterdam, Amersfoort en Arnhem mijn thuis. Waar dat thuis ook is, met thee op de bank zitten is mijn ideaal. 

Disclaimer Inspiratie van Marlies

Een serieus punt:
Alles op deze website (teksten, foto’s, video’s) zijn door en voor mij (Marlies) gemaakt. Hier rust auteursrecht op. Zonder toestemming van mij mag je deze niet kopiëren.
Een aantal van de foto’s zijn gemaakt door Irina Schmidt Photography.

Contact met Inspiratie van Marlies

Wil je contact opnemen met mij/Inspiratie van Marlies? Klik gauw door naar de Contactpagina.
Weten wat ik in het dagelijks leven uitspook, volg je het beste via mijn Instagrampagina.

Bekijk de privacyverklaring
Lees de Algemene voorwaarden

Scroll naar boven