Inspiratie van Marlies

Over Inspiratie van Marlies

Over mij

Wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Marlies Nijenhuis en met Inspiratie van Marlies hoop ik jou (je raadt het nooit...) te inspireren. Dat doe ik op een manier die mij elke keer weer uitdaagt: door middel van challenges! Offline gaan, de dag voor jezelf starten of meer dankbaarheid in je leven brengen. I'm up for it 🙂

12 uitdagingen in 1 jaar

In 2016 deed ik elke maand een andere uitdaging en daar blogde ik over. Die uitdagingen waren telkens anders. Van elke dag een compliment via de post naar iemand sturen tot een maand veganistisch eten tot, jawel, een maand zonder internet leven. 

Met plezier offline

Offline gaan blijft bij mij terugkeren. Af en toe een weekend uit de lucht zijn of 's avonds de telefoon eerder wegleggen. Ik ben niet de enige met de behoefte om af en toe digitaal 'uit' te staan. Ik wil jou laten zien hoe makkelijk dat kan en welke rust en energie het oplevert.

Persoonlijk

Ik woon en werk in Arnhem. Geboren en getogen in Drenthe ben ik via omzwervingen in Gelderland beland. Eerder noemde ik Leeuwarden, Kaapstad (Zuid-Afrika), Sundsvall (Zweden), Amsterdam en Amersfoort mijn thuis. Waar dat thuis ook is, met thee op de bank zitten is mijn ideaal. 

Disclaimer Inspiratie van Marlies

Een serieus punt:
Alles op deze website (teksten, foto’s, video’s) zijn door mij (Marlies) gemaakt. Hier rust auteursrecht op. Zonder toestemming van mij mag je deze niet kopiëren.

Contact met Inspiratie van Marlies

Wil je contact opnemen met mij/Inspiratie van Marlies? Klik gauw door naar de Contactpagina.
Weten wat ik in het dagelijks leven uitspook, volg je het beste via mijn Instagrampagina.


KVK-nummer 82454507 

Btw-nummer NL00368005B83

Inspiratie van Marlies is gevestigd in Arnhem


Bekijk de privacyverklaring

Copyright © 2022 – Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaringen te verbeteren. Klik op 'Lees meer' voor informatie over privacy en cookies. Accepteren Lees meer