Complimentenmaand afgerond!

Vanochtend was het zover: het laatste compliment is op de post gegaan. Morgen vallen de laatste 3 (zaterdag, zondag en maandag) complimenten door de brievenbussen van hun ontvangers. En daarmee komt een einde aan februari Complimentenmaand.
Het is heel leuk geweest om deze uitdaging aan te gaan. Het uitzoeken van kaartjes, het kiezen van ontvangers, daarvoor een compliment schrijven en het posten van de post. Ondertussen ook nog via Snapchat volgers op de hoogte houden en natuurlijk ervoor zorgen dat het ook op dit blog terug te zien en lezen was.

De uitdaging van de uitdaging

In alle eerlijkheid geef ik ook toe dat het af en toe vermoeiend was. Nu nog kan ik genoeg namen bedenken van mensen die ik ken en een compliment verdienen, maar ik liet mij zo leiden door het gevoel dat ik op die dag zelf had, dat het soms zwaar was. Een paar dagen had ik geen flauw idee naar wie ik een kaart wilde sturen. Dan blijf je toch de hele dag met die uitdaging in je achterhoofd zitten. Juist omdat het zo makkelijk lijkt, wil je het niet laten mislukken. Uiteindelijk was het ‘ergste’ moment de vergeten postzegel in de afgelopen week.

Lieve reacties

Zeker in het begin van februari kreeg ik veel leuke reacties van mensen. Zo mocht ik ook zelf een aantal kaarten ontvangen, waar ik erg blij mee ben. En de ontvangers van kaarten waren ook ontzettend lief en dankbaar. Het is maar een kleine moeite om een dag, maar je verrast een persoon er toch erg mee. En dat maakt het ook zo leuk! Ondanks de kleine downs waar ik het net over had, was het een maand van voornamelijk ups. In beeld zag het er overigens zo uit de afgelopen 29 dagen:

En nu?

En nu op naar de volgende uitdaging! Kijk je met mij mee in maart? Straks ga ik mijn sociale media accounts uitloggen en mijn telefoon downgraden naar een device waarmee ik alleen kan bellen, sms’en en foto’s mee kan maken. De out-of-office reply staat aan voor mijn e-mail en ik geloof dat de meeste mensen op de hoogte zijn. Ik ben ontzettend benieuwd wat de komende maand gaat brengen. Je leest het hier terug!

Scroll naar boven