De Uitdaging: het einde van de maand is in zicht

Het is alweer 27 januari 2016. 27 dagen van de eerste uitdaging van 2016 zitten erop. Vandaag is het tijd voor een kleine update! 

Geheimzinnig doen

Het ‘nadeel’ van bloggen over werk zoeken is dat je niet teveel wil vertellen. Zolang sollicitatieprocedures nog gaande zijn, is stilte wijs. Gelukkig kan ik zeggen dat er wat dingen in de pijplijn zitten (vreemde uitdrukking eigenlijk) en natuurlijk hou ik jullie ook ná januari op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van werk.

Resultaten

Januari heeft nog een paar dagen voor de boeg, maar terugblikken kan alvast. Hoe is dat geweest, om een maand (nog) harder te werken aan het vinden van een nieuwe baan? Heel simpel: echt heel gaaf. Ik heb nieuwe contacten opgedaan, ik heb oude contacten aangehaald en vooral ontzettend veel inspiratie gekregen die mij blijft inspireren tijdens de zoektocht naar werk. Nieuwe volgers op Twitter, nieuwe contacten op LinkedIn, veel views voor mijn blog en mijn pronkstuk: de functieomschrijving voor mijn toekomstige werkgever
Nu is het zo dat ik van tevoren geen echte verwachtingen had. Dat maakt de uitdaging enigszins simpel: kan ie überhaupt mislukken? Het is echter zo dat ik er niet vanuit ga binnen een maand ‘zomaar’ een baan te vinden. Werk zoeken is iets van de lange adem. Investeren in je relaties, jezelf ontwikkelen en ontdekken wat je wil en werken aan de manier waarop je jezelf presenteert. En als dat samenkomt: misschien lukt het dan! 

What’s next?

Februari is een nieuwe maand en daarmee introduceer ik dan ook een nieuwe uitdaging. Een hele leuke, al zeg ik het zelf! Daar hoor je op 1 februari meer over.
En natuurlijk gaat het werk zoeken lekker door. Zoals ik al zei: ik blijf jullie op de hoogte houden.
Scroll naar boven