Kaartlegging en reading ‘Work your light’

Mijn hart gaat sneller kloppen van alles wat in het teken staat van zelfontwikkeling. Heerlijk: meer inzicht in jezelf en aanknopingspunten om verder over na te denken of sparren met anderen. Dat kan door het lezen van boeken, het doen van testen of een reading van astrologie of Human Design. Vandaag neem ik jullie mee in een kaartlegging en reading die ik onlangs heb gedaan met Wanderlust Yoga.

Een klein beetje over Wanderlust Yoga

Sowieso ben ik dol op wat Janna van Wanderlust Yoga aanbiedt. Ze geeft verschillende yogalessen, soms in de vorm van een ‘Selfcare Sunday’, en biedt echt prachtige producten aan in haar webshop. In mijn huis bevinden zich verschillende edelstenen en kristallen uit haar shop en ik draag met ontzettend veel liefde en plezier de mooiste ringen en kettingen. De producten kies ik op gevoel en dat is ook het mooie van alles bij Wanderlust Yoga: intuïtief je weg volgen.

Kaartlegging en reading

De huidige situatie in het land maakt van ondernemers creatieve mensen en Janna kondigde via Instagram een mooi nieuw product aan: kaartleggingen! Ze gebruikt hiervoor het ‘Work your light oracle deck’. Toevallig heb ik dit deck ook in mijn bezit. Het zijn echt prachtige en mooie kaarten vol positieve energie. Ik wilde bewust de kaarten door een ander laten leggen om eens een ander licht op mijn leven te laten schijnen.

Janna biedt 2 kaartleggingen aan: de Holy Trinity (3 kaarten) en de Cosmic Cross (11 kaarten). De eerstgenoemde is een manier om in te checken bij je hoofd, lichaam en hart (waar de 3 kaarten voor staan). Cosmic Cross gaat dieper dan dat en geeft uitgebreide en gedetailleerde hulp en inzichten. Heel geschikt als je een nieuwe periode ingaat, op een kantelpunt staat of niet zo goed weet wat belangrijk is. Ook kun je het, net als ik deed, uit nieuwsgierigheid doen of met een specifieke vraag erbij.

Cosmic Cross kaartlegging

Op afstand maakt Janna contact met jou, jouw energie en eventueel jouw aanvullende vraag. Ze trekt 11 kaarten uit het oracle deck en elke kaart geeft jou inzicht op een bepaald thema:

♡ waar je staat op dit moment ♡ waar je ziel naar verlangt ♡ wat van binnen groeit ♡ wat afbrokkelt en wegvalt ♡ jouw unieke ‘soul gift’ ♡ wat zich manifesteert ♡ de volgende stap ♡ invloed van vorige levens ♡ wat belangrijk is om nu te weten ♡ verlangens en angsten ♡ mogelijke uitkomst

Toen ik de uitwerking van Janna ontving, ben ik er rustig doorheen gegaan. Ik heb het even gelaten voor wat het was en keek later weer. Het gaat mij iets te ver om uitgebreid hierop in te gaan, maar ik wil toch een paar kaarten uitlichten. Het was heel bijzonder hoe eigenlijk elke kaart resoneerde met waar ik op dat moment stond. We duiken in ‘waar ik op dit moment sta’, ‘wat zich manifesteert’ en ‘invloed van vorige levens’.

Kaartlegging Cosmic Cross

Waar ik op dit moment sta

Hier kreeg ik de kaart Share your voice. Ik word opgeroepen om van mij te laten horen. Misschien door me (meer) uit te spreken binnen een relatie of door te schrijven, spreken, zingen of middels een andere vorm van creatieve expressie.

Dit vond ik heel mooi om te lezen, aangezien ik net een week bezig was om Inspiratie van Marlies aan op te zetten en aan het vullen met content. Dat geeft een gevoel van bevestiging. Sowieso voelt de energie die ik krijg van IvM (lekkere afkorting) zo groots en positief en blij. Het mooiste was ook dat ik bij het bekendmaken van mijn website via Instagram ontzettend veel leuke reacties kreeg. Zo liet iemand mij weten dat ze al een tijdje dacht aan haar eigen website opzetten en dat mijn start voor haar een teken was om het ook echt te realiseren.

Wat zich manifesteert

De kaart die hier naar boven kwam is Soul family. Het is tijd om mijn ‘soul family’ te vormen en mijn support team samen te stellen. Mensen die mij snappen op zielsniveau. Die op dezelfde manier ‘raar’ zijn zoals ik. Mensen die mijn zelfgekozen familie vormen. Deze mensen zijn onderweg en op zoek naar mij!

Ook deze kaart resoneerde eigenlijk direct. Door mezelf meer te laten zien, kom ik namelijk in contact met hele andere mensen. Bij sommigen van hen voel ik een bepaalde connectie, een kracht die heel vreemd maar mooi is. Vooral op het vlak van ‘raar’ zijn. Mensen die nieuwe dingen willen ontplooien of graag in gesprek zijn over de diepere betekenis van het zelf en het leven. Ik merk ook dat deze mensen mij weer energie geven om daar zelf vooruit in te blijven gaan.

Invloed van vorige levens

Hier trok Janna voor mij de kaart Keepers of the earth. Ik sta niet alleen, ik word zó gesteund. Ik heb een team van helpers die mij kunnen begeleiden bij elke stap op mij pad. Advies aan mij: roep ze op voor ondersteuning, zij zijn hier voor jou!

Deze kaart kwam wel echt even aan bij mij. Hulp vragen is voor mij ontzettend moeilijk. Daar worstel ik echt mee. Ik doe het liever zelf en los het liever zelf op. Dat voelt veilig en makkelijker. Brené Brown schreef in een van haar boeken dat mensen die om hulp durven te vragen moediger zijn dan degenen die om hulp gevraagd worden (of dat überhaupt niet doet). Dat is zo ontzettend waar (en toch doe ik het niet…*facepalm*). Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en je staat open voor hulp en de ander. Deze kaart wil mij eigenlijk zeggen dat ik nooit alleen sta en dat ik hulp mag ontvangen en ook verdien.

Cosmic cross uitgelichte kaarten

Inzicht en inspiratie van de kaartlegging

Naast deze 3 kaarten waren er nog eens 8 kaarten op de 8 andere thema’s van de kaartlegging. Jeetje! Deze 3 kaarten geven hopelijk al weer hoe interessant het is om een kaartlegging te laten doen. De disclaimer is wel dat er aan een kaartlegging en de interpretatie ervan geen rechten ontleend kunnen worden. Ze voorspellen niet de toekomst; ze geven inzicht, bewustwording en inspiratie.

Voor mezelf heb ik er vertrouwen uit gehaald om met Inspiratie van Marlies lekker door te gaan. Het voelt intuïtief goed en het is heerlijk om hiermee bezig te zijn. In mijn hoofd zou het tempo veel hoger liggen met dagelijks een nieuwe blog, meer andere content en interactie. Zoiets ontstaat natuurlijk niet in een paar dagen en ik bouw rustig door. Met de steun van mijn soul family, het vragen om hulp én de andere inzichten die ik via de kaarten mee heb gekregen. Uiteindelijk leer ik hier ook van dat het universum achter mij staat en mij leidt naar waar ik heen ga. Ik mag er op vertrouwen dat mijn intuïtie mij daarin leidt. Over die intuïtie heb ik onlangs nog weer wat nieuwe inzichten gekregen met een andere reading. Daar lees je binnenkort ook meer over op de blog!

Self-care Sunday met Wanderlust Yoga

Mag ik dan nog zo vrij zijn om reclame te maken voor de Self-care Sunday van Wanderlust Yoga? ‘No stresss… Relax!’ geeft je toegang tot een Yoga Nidra sessie, matching playlist, lavendelolie en kruidenthee om even helemaal tot ontspanning te komen. En ja, allemaal voor in jouw eigen huis.

Wanneer het je aanspreekt, tip ik natuurlijk graag een van de kaartleggingen. Mooi om op je verlanglijstje te zetten en jezelf (of een ander!) cadeau te doen. Dit geldt ook voor de andere producten in haar webshop. En nee, dit is geen gesponsorde post, ik ben simpelweg fan.

Scroll naar boven