Mijn favoriete dankbaarheden

Een maand lang elke dag iets noteren waar ik dankbaar voor ben. En heel belangrijk: geen dubbelen. 31 unieke dankbaarheden. Ze staan te pronken. Althans, 30. Vanavond komt de laatste erbij.


Een rustige uitdaging was het. Elke avond een paar minuten stilstaan bij de dag en iets noteren waar ik dankbaar voor was die dag. Mijn enige regel was niet voor niets. Op een paar dagen leek het er even op dat ik iets op wilde schrijven waar ik al eerder dankbaar voor was. Een goede reden om ze in deze blog toch extra aandacht te geven én een kijkje te geven in mijn dankbaarheden.

Vriendschappen

Met stip op 1: vriendschappen. Meerdere dagen deze maand werd ik geraakt door de geweldige mensen die ik om mij heen heb verzameld. Door dik en dun, erg en minder erg, hele goede tijden en gewone goede tijden.

Fijne collega’s

Op dit blog lazen jullie al eens hoe mijn zoektocht naar werk geslaagd is. Inmiddels werk ik 3 maanden in mijn nieuwe functie als webredacteur. Wat echt onmisbaar is op de werkvloer? Goede en fijne collega’s waar je goed samen kan werken, af en toe een heerlijke grap mee kan delen, mee kan praten en bovenal dat ze hetzelfde nastreven als waar jij voor gaat. Ook zij stonden bijna dubbel op de lijst. 

Kriebels in je buik

Zonder hier al te diep op in te gaan (ook hoi, dat is dus privé). Ja, echt. Bepaalde situaties en bepaalde mensen kunnen je dat gevoel van spanning meegeven waardoor je opeens kriebels in je buik voelt. Soms voel je het maanden niet en opeens word je er door overrompeld. Deze maand niet 1 keer, maar zelfs nog een keer. Alsof je lichaam zich er bewust van is dat er iets heel leuks en spannends gaande is en een klein feestje in je buik viert. Of waarschuwen ze me om heel snel weg te rennen?

Op naar de volgende uitdaging!

En ja, vanavond mag nummer 31 op de lijst. Wat het wordt, weet ik niet. Dat ga ik straks ontdekken!
Wat ik wel weet is dat er 2 blogs klaar staan die morgen en donderdag online komen. Daarin ga ik vanalles vertellen over de nieuwe uitdaging. En daar heb ik jouw hulp voor nodig. Tot morgenavond?
Scroll naar boven